Marttunen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Marttunen

Marttunen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Marttusten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 100 max

v. 2014 158

v. 2015 155

v. 2016 156

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Marttunen on noin sijalla 4 700.

Marttunen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Marttunen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1900
Lakanneet yritykset
perust. 1948–1989

Sana Marttunen tai Marttusen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Marttunen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Marttunen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Marttusentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Марттунен tarkoittaa nimeä Marttunen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Martuin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Marttunen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Martta Marttunen tai Martti Marttunen.

Samankaltaisia nimiä kuin Marttunen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: marttunen.com, marttunen.eu, marttunen.fi, marttunen.info, marttunen.name, marttunen.net, marttunen.org, marttuset.com, marttuset.eu, marttuset.fi, marttuset.info, marttuset.name, marttuset.net, marttuset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Marttunen i Finland. Surname Marttunen in Finland.

©Tuomas Salste