Masar: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Masar

Masar on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Masar-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Masar on noin sijalla 14 000.

Masar-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Masar on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Masar ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Masar esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Masar

Masar (paikannimi)

Masar on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Masar jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Masar-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Masar-suku ulkomailla

Ruotsissa Masar oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tšekissä Masar oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 266 henkeä, joiden sukunimi oli MASAR.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Masa Masar.

Samankaltaisia nimiä kuin Masar

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Masar i Finland. Surname Masar in Finland.

©Tuomas Salste