Maskuniitty: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maskuniitty

Maskuniitty on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Maskuniittyjen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maskuniitty on noin sijalla 20 000.

Maskuniitty-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Maskuniitty on melko pitkä nimi.

Maskuniitty on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maskuniitty ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маскунийттю ("Maskunijttju") tarkoittaa nimeä Maskuniitty. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mascunijttÿ on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Maskuniitty olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Masa Maskuniitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Maskuniitty

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maskuniitty i Finland. Surname Maskuniitty in Finland.

©Tuomas Salste