Mastokangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mastokangas

Mastokangas on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mastokankaiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 92 max

v. 2014 129

v. 2015 131

v. 2016 131

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mastokangas on noin sijalla 5 400.

Verrattuna muihin sukunimiin Mastokangas on melko pitkä nimi.

Mastokangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mastokangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Mastokangas on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Mastokangas on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Mastokangas ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 36 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Mastokankaita on 131.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Mastokankaita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Mastokankaan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1979–1998

Sana Mastokangas esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Mastokangas

Mastokangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Mastokangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 23 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mastokangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mastokangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mastokankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mastokangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Mastokankaat ulkomailla

Ruotsissa Mastokangas oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мастокангас tarkoittaa nimeä Mastokangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Masa Mastokangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Mastokangas

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mastokangas.fi, mastokangas.net, mastokangas.com, mastokangas.eu, mastokangas.info, mastokangas.name, mastokangas.org, mastokankaat.com, mastokankaat.eu, mastokankaat.fi, mastokankaat.info, mastokankaat.name, mastokankaat.net, mastokankaat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mastokangas i Finland. Surname Mastokangas in Finland.

©Tuomas Salste