Mätäsaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mätäsaho

Mätäsaho on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mätäsahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 168

v. 2015 168

v. 2016 168

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mätäsaho on noin sijalla 4 400.

Mätäsaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mätäsaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Mätäsahoja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Mätäsahon asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1964–1998

Sana Mätäsaho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Mätäsaho

Mätäsaho (paikannimi)Katuosoitteissa

Mätäsaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mätäsaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mätäsaho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mätäsahontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mätäsaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мятясахо ("Mjatjasaho") tarkoittaa nimeä Mätäsaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Matasaho tai Maetaesaho, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mätäsaho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: matasaho.net, matasaho.com, matasaho.eu, matasaho.fi, matasaho.info, matasaho.name, matasaho.org, matasahot.com, matasahot.eu, matasahot.fi, matasahot.info, matasahot.name, matasahot.net, matasahot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mätäsaho i Finland. Surname Mätäsaho in Finland.

©Tuomas Salste