Matinlompolo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Matinlompolo

Matinlompolo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Matinlompoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 118 max

v. 2014 109

v. 2015 109

v. 2016 112

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Matinlompolo on noin sijalla 6 100.

Verrattuna muihin sukunimiin Matinlompolo on melko pitkä nimi.

Matinlompolo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Matinlompolo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Matinlompolo on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Matinlompolo on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Matinlompolo ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 31 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Matinlompoloita on 112.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1929
Lakanneet yritykset
perust. 1982–1998

Sana Matinlompolo tai Matinlompolon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Matinlompolo

Matinlompolo (paikannimi)

Matinlompolo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Matinlompolo jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Matinlompolo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Matinlompolot ulkomailla

Ruotsissa Matinlompolo oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Матинломполо tarkoittaa nimeä Matinlompolo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Matinlombolå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Matinlompolo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Matias Matinlompolo tai Matilda Matinlompolo.

Samankaltaisia nimiä kuin Matinlompolo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: matinlompolo.com, matinlompolo.eu, matinlompolo.fi, matinlompolo.info, matinlompolo.name, matinlompolo.net, matinlompolo.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Matinlompolo i Finland. Surname Matinlompolo in Finland.

©Tuomas Salste