Matinmikko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Matinmikko

Matinmikko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Matinmikko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 78 max

v. 2014 69

v. 2015 69

v. 2016 69

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Matinmikko on noin sijalla 8 900.

Matinmikko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Matinmikko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Matinmikko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1974–1987

Sana Matinmikko esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Matinmikko

Matinmikko (paikannimi)

Matinmikko on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Matinmikko jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Matinmikko-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Matinmikot ulkomailla

Ruotsissa Matinmikko oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Матинмикко tarkoittaa nimeä Matinmikko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Matinmickå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Matinmikko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Matias Matinmikko tai Matilda Matinmikko.

Samankaltaisia nimiä kuin Matinmikko

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: matinmikko.com, matinmikko.eu, matinmikko.fi, matinmikko.info, matinmikko.name, matinmikko.net, matinmikko.org, matinmikot.com, matinmikot.eu, matinmikot.fi, matinmikot.info, matinmikot.name, matinmikot.net, matinmikot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Matinmikko i Finland. Surname Matinmikko in Finland.

©Tuomas Salste