Matintalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Matintalo

Matintalo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Matintalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 118 max

v. 2014 115

v. 2015 114

v. 2016 112

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Matintalo on noin sijalla 6 100.

Matintalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Matintalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1956–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Matintalo tai Matintalon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Matintalo

Matintalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Matintalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Matintalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Matintalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Matintalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Matintalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Матинтало tarkoittaa nimeä Matintalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Matindalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Matintalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Matias Matintalo tai Matilda Matintalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Matintalo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: matintalo.com, matintalo.fi, matintalo.net, matintalo.eu, matintalo.info, matintalo.name, matintalo.org, matintalot.com, matintalot.eu, matintalot.fi, matintalot.info, matintalot.name, matintalot.net, matintalot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Matintalo i Finland. Surname Matintalo in Finland.

©Tuomas Salste