Matomaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Matomaa

Matomaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Matomaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 34 max

v. 2015 23

v. 2016 23

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Matomaa on noin sijalla 20 000.

Matomaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Matomaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Matomaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Matomaa

Matomaa (paikannimi)Katuosoitteissa

Matomaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Matomaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Matomaa esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Matomaa. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Matomaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Матомаа tarkoittaa nimeä Matomaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mats Matomaa tai Matilda Matomaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Matomaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Matomaa i Finland. Surname Matomaa in Finland.

©Tuomas Salste