Maukkonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maukkonen

Maukkonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Maukkosten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 51 max

v. 2014 51

v. 2015 52

v. 2016 52

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maukkonen on noin sijalla 11 000.

Maukkonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Maukkonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maukkonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маукконен tarkoittaa nimeä Maukkonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mauckoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Maukkonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maud Maukkonen tai Mauno Maukkonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Maukkonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: maukkonen.com, maukkonen.eu, maukkonen.fi, maukkonen.info, maukkonen.name, maukkonen.net, maukkonen.org, maukkoset.com, maukkoset.eu, maukkoset.fi, maukkoset.info, maukkoset.name, maukkoset.net, maukkoset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maukkonen i Finland. Surname Maukkonen in Finland.

©Tuomas Salste