Maunuksela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maunuksela

Maunuksela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Maunukseloiden määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 180 max

v. 1985 198

v. 1998 212

v. 2014 250

v. 2015 253

v. 2016 254

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maunuksela on noin sijalla 3 100.

Maunuksela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maunuksela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Maunuksela on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Maunuksela on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Maunuksela ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 35 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Maunukseloita on 254.

Asuinpaikat 1939–1945

Asuinpaikkoja
1939–1945

Maunukseloita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Maunukselan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1945 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1991
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Maunuksela tai Maunukselan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Maunuksela

Maunuksela (paikannimi)Katuosoitteissa

Maunuksela on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Maunuksela jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Maunuksela esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Maunukselankatu, Maunukselantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Maunuksela-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маунуксела tarkoittaa nimeä Maunuksela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Maunuxela on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Maunuksela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maunu Maunuksela tai Maud Maunuksela.

Samankaltaisia nimiä kuin Maunuksela

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: maunuksela.com, maunuksela.eu, maunuksela.fi, maunuksela.info, maunuksela.name, maunuksela.net, maunuksela.org, maunukselat.com, maunukselat.eu, maunukselat.fi, maunukselat.info, maunukselat.name, maunukselat.net, maunukselat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maunuksela i Finland. Surname Maunuksela in Finland.

©Tuomas Salste