Maunumaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maunumaa

Maunumaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Maunumaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 36 max

v. 2015 41

v. 2016 42

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maunumaa on noin sijalla 13 000.

Maunumaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Maunumaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maunumaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Maunumaa

Maunumaa (paikannimi)

Maunumaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Maunumaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Maunumaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маунумаа tarkoittaa nimeä Maunumaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maunu Maunumaa tai Maud Maunumaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Maunumaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maunumaa i Finland. Surname Maunumaa in Finland.

©Tuomas Salste