Maunumäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maunumäki

Maunumäki on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Maunumäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 104 max

v. 2014 103

v. 2015 103

v. 2016 102

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maunumäki on noin sijalla 6 600.

Maunumäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maunumäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Maunumäkiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Maunumäen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1914–1937
Lakanneet yritykset
perust. 1946–2005

Sana Maunumäki tai Maunumäen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Maunumäki

Maunumäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Maunumäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Maunumäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Maunumäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Maunumäentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Maunumäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маунумяки ("Maunumjaki") tarkoittaa nimeä Maunumäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Maunumaki tai Maunumaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maunu Maunumäki tai Maud Maunumäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Maunumäki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: maunumaki.fi, maunumaet.com, maunumaet.eu, maunumaet.fi, maunumaet.info, maunumaet.name, maunumaet.net, maunumaet.org, maunumaki.com, maunumaki.eu, maunumaki.info, maunumaki.name, maunumaki.net, maunumaki.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maunumäki i Finland. Surname Maunumäki in Finland.

©Tuomas Salste