Maununiemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Maununiemi

Maununiemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Maununiemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 34 max

v. 2015 47

v. 2016 47

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Maununiemi on noin sijalla 12 000.

Maununiemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Maununiemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Maununiemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Maununiemi

Maununiemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Maununiemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Maununiemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Maununiemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Maununiementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Maununiemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Маунуниеми ("Maununijemi") tarkoittaa nimeä Maununiemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maunu Maununiemi tai Maud Maununiemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Maununiemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Maununiemi i Finland. Surname Maununiemi in Finland.

©Tuomas Salste