Mauro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mauro

Mauro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mauro-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mauro on noin sijalla 13 000.

Mauro-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mauro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mauro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1897–1927
Lakanneet yritykset
perust. 1945–1995

Sana Mauro esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Etunimi Mauro

Mauro on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Mauro oli yhtenä etunimenä 35 miehellä. Samaan aikaan Mauro oli 42 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (27 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (8).

Mauro-suku ulkomailla

Ruotsissa Mauro oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 680 henkeä, joiden sukunimi oli MAURO.

Italiassa Mauro on yleinen sukunimi.

Tšekissä Mauro oli 9 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 7 483 henkeä, joiden sukunimi oli MAURO.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 184 henkeä, joiden sukunimi oli MAURO.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Maura Mauro tai Mauri Mauro.

Samankaltaisia nimiä kuin Mauro

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mauro i Finland. Surname Mauro in Finland.

©Tuomas Salste