Mella-Aho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mella-Aho

Mella-Aho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Mella-Ahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 58

v. 2016 58

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mella-Aho on noin sijalla 10 000.

Mella-Aho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mella-Aho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mella-Aho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мелла-Ахо tarkoittaa nimeä Mella-Aho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mella=Ahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mella-Aho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mella Mella-Aho tai Melker Mella-Aho.

Samankaltaisia nimiä kuin Mella-Aho

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mella-Aho i Finland. Surname Mella-Aho in Finland.

©Tuomas Salste