Meltti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Meltti

Meltti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Meltti-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 11 max

v. 2015 20

v. 2016 20

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Meltti on noin sijalla 22 000.

Meltti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Meltti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Meltti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Meltti

Meltti (paikannimi)Katuosoitteissa

Meltti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Meltti jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Meltti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Meltinkatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Meltti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мельтти tarkoittaa nimeä Meltti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Meltj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Meltti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Melek Meltti tai Melker Meltti.

Samankaltaisia nimiä kuin Meltti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Meltti i Finland. Surname Meltti in Finland.

©Tuomas Salste