Mesikämmen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mesikämmen

Mesikämmen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mesikämmenten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mesikämmen on noin sijalla 17 000.

Mesikämmen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mesikämmen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mesikämmen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Mesikämmen tai Mesikämmenen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Mesikämmen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Mesikämmen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mesikämmen, Mesikämmenentie, Mesikämmenkatu. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Месикяммен ("Mesikjammen") tarkoittaa nimeä Mesikämmen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Mesikammen tai Mesikaemmen, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mesi Mesikämmen tai Mesut Mesikämmen.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mesikämmen i Finland. Surname Mesikämmen in Finland.

©Tuomas Salste