Mesiranta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mesiranta

Mesiranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mesirantojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 26 max

v. 2015 46

v. 2016 46

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mesiranta on noin sijalla 12 000.

Mesiranta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mesiranta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mesiranta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1989

Sana Mesiranta tai Mesirannan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Mesiranta osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Mesiranta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mesirannantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Месиранта tarkoittaa nimeä Mesiranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mesi Mesiranta tai Mesut Mesiranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mesiranta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mesiranta i Finland. Surname Mesiranta in Finland.

©Tuomas Salste