Metsä-Heikkilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Metsä-Heikkilä

Metsä-Heikkilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Metsä-Heikkilöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Metsä-Heikkilä on noin sijalla 18 000.

Metsä-Heikkilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Metsä-Heikkilä on melko pitkä nimi.

Metsä-Heikkilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Metsä-Heikkilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Metsä-Heikkilä

Metsä-Heikkilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Metsä-Heikkilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Metsä-Heikkilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Metsä-Heikkilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Metsä-Heikkilän tie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Metsä-Heikkilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мется-Хейккиля ("Metsja-Heikkilja") tarkoittaa nimeä Metsä-Heikkilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Metzä=Heickilä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Metsä-Heikkilä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Metsa-Heikkila tai Metsae-Heikkilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Meta Metsä-Heikkilä tai Mete Metsä-Heikkilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Metsä-Heikkilä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Metsä-Heikkilä i Finland. Surname Metsä-Heikkilä in Finland.

©Tuomas Salste