Metsärinne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Metsärinne

Metsärinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Metsärinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 57 max

v. 2014 61

v. 2015 60

v. 2016 59

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Metsärinne on noin sijalla 9 900.

Metsärinne-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Metsärinne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Metsärinne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1996
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Metsärinne tai Metsärinteen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Metsärinne

Metsärinne (paikannimi)Katuosoitteissa

Metsärinne on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 182 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Metsärinne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Metsärinne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Metsärinne, Metsärinnegatan, Metsärinteenkatu, Metsärinteenkuja, Metsärinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Metsärinne-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Метсяринне ("Metsjarinne") tarkoittaa nimeä Metsärinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Metzerinne on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Metsärinne olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Metsarinne tai Metsaerinne, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Meta Metsärinne tai Mete Metsärinne.

Samankaltaisia nimiä kuin Metsärinne

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: metsarinne.com, metsarinne.eu, metsarinne.fi, metsarinne.info, metsarinne.name, metsarinne.net, metsarinne.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Metsärinne i Finland. Surname Metsärinne in Finland.

©Tuomas Salste