Metsätie: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Metsätie

Metsätie on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Metsäteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Metsätie on noin sijalla 18 000.

Metsätie-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Metsätie on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Metsätie ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Metsätie esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Metsätie osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Metsätie esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Knipnäsin Metsätie, Läntinen Metsätie, Metsätie, Palojärven Metsätie, Palon Metsätie, Senkkerin Metsätie, Tuohisaaren Metsätie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Метсятие ("Metsjatije") tarkoittaa nimeä Metsätie. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Metsatie tai Metsaetie, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Meta Metsätie tai Mete Metsätie.

Samankaltaisia nimiä kuin Metsätie

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Metsätie i Finland. Surname Metsätie in Finland.

©Tuomas Salste