Metsiö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Metsiö

Metsiö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Metsiöiden lukumäärä oli 34 henkeä vuonna 1970. Tuoreempi tieto vuodelta 2016 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Metsiö-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Metsiön asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1912
Lakanneet yritykset
perust. 1986

Sana Metsiö tai Metsiön esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Метсиё ("Metsijo") tarkoittaa nimeä Metsiö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Metsio tai Metsioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Meta Metsiö tai Mete Metsiö.

Samankaltaisia nimiä kuin Metsiö

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Metsiö i Finland. Surname Metsiö in Finland.

©Tuomas Salste