Mettala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mettala

Mettala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Mettala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 51

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mettala on noin sijalla 11 000.

Mettala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mettala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mettala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–1990
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Mettala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Mettala

Mettala (paikannimi)Katuosoitteissa

Mettala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mettala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mettala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mettalankatu, Mettalankuja, Mettalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mettala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Меттала tarkoittaa nimeä Mettala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Metta Mettala tai Mete Mettala.

Samankaltaisia nimiä kuin Mettala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mettala.com, mettala.fi, mettala.eu, mettala.info, mettala.name, mettala.net, mettala.org, mettalat.com, mettalat.eu, mettalat.fi, mettalat.info, mettalat.name, mettalat.net, mettalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mettala i Finland. Surname Mettala in Finland.

©Tuomas Salste