Miemois: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Miemois

Miemois on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Miemois-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Miemois on noin sijalla 19 000.

Miemois-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Miemois on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Miemois ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954

Sana Miemois esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Miemois osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Miemois esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Miemoisvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Miemois-suku ulkomailla

Ruotsissa Miemois oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Миемойс ("Mijemois") tarkoittaa nimeä Miemois. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mies Miemois tai Mielikki Miemois.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Miemois i Finland. Surname Miemois in Finland.

©Tuomas Salste