Mikonsaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mikonsaari

Mikonsaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Mikonsaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 80

v. 2015 80

v. 2016 80

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mikonsaari on noin sijalla 7 900.

Mikonsaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mikonsaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mikonsaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Mikonsaaria tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Mikonsaaren asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1915–1926
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1998

Sana Mikonsaari tai Mikonsaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Mikonsaari

Mikonsaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Mikonsaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 33 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mikonsaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mikonsaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mikonsaarentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mikonsaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Миконсаари tarkoittaa nimeä Mikonsaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Miconsarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mikonsaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Miko Mikonsaari tai Mikaela Mikonsaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Mikonsaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mikonsaari i Finland. Surname Mikonsaari in Finland.

©Tuomas Salste