Mitronen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mitronen

Mitronen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Mitrosten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 51 max

v. 2014 81

v. 2015 82

v. 2016 81

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mitronen on noin sijalla 7 800.

Mitronen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mitronen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mitronen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Mitronen on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Mitronen on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Mitronen ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 17 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Mitrosia on 81.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Mitrosia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 14 Mitrosen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1934
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1998

Sana Mitronen tai Mitrosen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Митронен tarkoittaa nimeä Mitronen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mitroin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mitronen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mitro Mitronen tai Mitra Mitronen.

Samankaltaisia nimiä kuin Mitronen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mitronen.com, mitronen.eu, mitronen.fi, mitronen.info, mitronen.name, mitronen.net, mitronen.org, mitroset.com, mitroset.eu, mitroset.fi, mitroset.info, mitroset.name, mitroset.net, mitroset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mitronen i Finland. Surname Mitronen in Finland.

©Tuomas Salste