Mönkölä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mönkölä

Mönkölä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mönkölä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 46 max

v. 2015 45

v. 2016 44

v. 2017 43

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mönkölä on noin sijalla 13 000.

Mönkölä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Mönkölä on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Mönkölä on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Mönkölä ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 10 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Mönkölä-nimisiä on 43.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мёнкёля ("Mjonkjolja") tarkoittaa nimeä Mönkölä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Monkola tai Moenkoelae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mönkölä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Mönkölä, Finland.

©Tuomas Salste