Muhamed: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Muhamed

Muhamed on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Muhamed-nimisten lukumäärä oli 29 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Muhamed on noin sijalla 17 000.

Muhamed-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Muhamed on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Muhamed ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Etunimi Muhamed

Muhamed on myös etunimi. Vuonna 2016 Muhamed oli yhtenä etunimenä 93 suomalaisella (79 miestä, 14 naista). Juuri etunimenä Muhamed onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 29 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Muhamed-suku ulkomailla

Ruotsissa Muhamed oli 171 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Muhamed oli 32 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Muhamed on ollut 24 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

291712432
Muhamed Pohjolassa

Tšekissä Muhamed oli 6 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 177 henkeä, joiden sukunimi oli MUHAMED.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Muhamad Muhamed.

Samankaltaisia nimiä kuin Muhamed

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Muhamed i Finland. Surname Muhamed in Finland.

©Tuomas Salste