Muhola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Muhola

Muhola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Muhola-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 39 max

v. 2014 109

v. 2015 113

v. 2016 116

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Muhola on noin sijalla 6 000.

Muhola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Muhola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Muhola on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Muhola on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Muhola ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 47 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Muhola-nimisiä on 116.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1930–1943
Lakanneet yritykset
perust. 1955–2005

Sana Muhola tai Muholan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Muhola

Muhola (paikannimi)Katuosoitteissa

Muhola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 20 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Muhola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Muhola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Muhola, Muholantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Muhola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мухола tarkoittaa nimeä Muhola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Muhsin Muhola.

Samankaltaisia nimiä kuin Muhola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: muhola.com, muhola.eu, muhola.fi, muhola.info, muhola.name, muhola.net, muhola.org, muholat.com, muholat.eu, muholat.fi, muholat.info, muholat.name, muholat.net, muholat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Muhola i Finland. Surname Muhola in Finland.

©Tuomas Salste