Muikkula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Muikkula

Muikkula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Muikkula-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 45 max

v. 2014 64

v. 2015 67

v. 2016 68

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Muikkula on noin sijalla 9 000.

Muikkula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Muikkula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Muikkula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Muikkula on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Muikkula on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Muikkula ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 24 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Muikkula-nimisiä on 68.

Paikannimi Muikkula

Muikkula (paikannimi)Katuosoitteissa

Muikkula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Muikkula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Muikkula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Muikkulantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Muikkula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Муйккула tarkoittaa nimeä Muikkula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mui Muikkula.

Samankaltaisia nimiä kuin Muikkula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Muikkula i Finland. Surname Muikkula in Finland.

©Tuomas Salste