Muittari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Muittari

Muittari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Muittarien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 155 max

v. 2014 153

v. 2015 155

v. 2016 154

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Muittari on noin sijalla 4 700.

Muittari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Muittari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Muittari on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Muittari on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Muittari ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 58 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Muittari-nimisiä on 154.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Muittari-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Muittari-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1979–1987

Sana Muittari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Muittari

Muittari (paikannimi)Katuosoitteissa

Muittari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Muittari jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Muittari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Muittari. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Muittari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Муйттари tarkoittaa nimeä Muittari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mui Muittari.

Samankaltaisia nimiä kuin Muittari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: muittari.com, muittari.eu, muittari.fi, muittari.info, muittari.name, muittari.net, muittari.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Muittari i Finland. Surname Muittari in Finland.

©Tuomas Salste