Mukkulainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mukkulainen

Mukkulainen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mukkulaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mukkulainen on noin sijalla 20 000.

Mukkulainen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Mukkulainen on melko pitkä nimi.

Mukkulainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mukkulainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Муккулайнен tarkoittaa nimeä Mukkulainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Muckulain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mukkulainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mukhtar Mukkulainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Mukkulainen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mukkulainen i Finland. Surname Mukkulainen in Finland.

©Tuomas Salste