Munsterhjelm: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Munsterhjelm

Munsterhjelm on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Munsterhjelmien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 55

v. 2015 57

v. 2016 59

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Munsterhjelm on noin sijalla 9 900.

Munsterhjelm-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Munsterhjelm on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin Munsterhjelm on melko pitkä nimi.

Munsterhjelm on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Munsterhjelm ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1921–1936
Lakanneet yritykset
perust. 1992–1993

Sana Munsterhjelm esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Munsterhjelmit ulkomailla

Norjassa Munsterhjelm oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Muna Munsterhjelm tai Munir Munsterhjelm.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: munsterhjelm.com, munsterhjelm.fi, munsterhjelm.eu, munsterhjelm.info, munsterhjelm.name, munsterhjelm.net, munsterhjelm.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Munsterhjelm i Finland. Surname Munsterhjelm in Finland.

©Tuomas Salste