Murto-Koivisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Murto-Koivisto

Murto-Koivisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Murto-Koivistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Murto-Koivisto on noin sijalla 19 000.

Murto-Koivisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Murto-Koivisto on melko pitkä nimi.

Murto-Koivisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Murto-Koivisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Murto-Koivisto

Murto-Koivisto (paikannimi)Katuosoitteissa

Murto-Koivisto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Murto-Koivisto jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Murto-Koivisto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Murto-Koivistontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Murto-Koivisto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мурто-Койвисто tarkoittaa nimeä Murto-Koivisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Murto=Coifwistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Murto-Koivisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Muru Murto-Koivisto tai Murad Murto-Koivisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Murto-Koivisto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Murto-Koivisto i Finland. Surname Murto-Koivisto in Finland.

©Tuomas Salste