Murto-Unkila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Murto-Unkila

Murto-Unkila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Murto-Unkila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Murto-Unkila on noin sijalla 21 000.

Murto-Unkila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Murto-Unkila on melko pitkä nimi.

Murto-Unkila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Murto-Unkila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мурто-Ункила tarkoittaa nimeä Murto-Unkila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Murto=Vngila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Murto-Unkila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Muru Murto-Unkila tai Murad Murto-Unkila.

Samankaltaisia nimiä kuin Murto-Unkila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Murto-Unkila i Finland. Surname Murto-Unkila in Finland.

©Tuomas Salste