Mussalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mussalo

Mussalo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mussalojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 128 max

v. 2014 158

v. 2015 161

v. 2016 161

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mussalo on noin sijalla 4 600.

Mussalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mussalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1897–1935
Lakanneet yritykset
perust. 1957–2002

Sana Mussalo tai Mussalon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Mussalo

Mussalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Mussalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty, saari sekä suo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mussalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mussalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mussalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mussalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Муссало tarkoittaa nimeä Mussalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Musse Mussalo.

Samankaltaisia nimiä kuin Mussalo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mussalo.fi, mussalo.com, mussalo.eu, mussalo.info, mussalo.name, mussalo.net, mussalo.org, mussalot.com, mussalot.eu, mussalot.fi, mussalot.info, mussalot.name, mussalot.net, mussalot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mussalo i Finland. Surname Mussalo in Finland.

©Tuomas Salste