Mustapuro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mustapuro

Mustapuro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mustapurojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 17 max

v. 2015 34

v. 2016 35

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mustapuro on noin sijalla 15 000.

Mustapuro-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mustapuro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mustapuro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1998

Sana Mustapuro tai Mustapuron esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Mustapuro

Mustapuro (paikannimi)Katuosoitteissa

Mustapuro on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 102 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty, talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mustapuro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mustapuro esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mustapuro, Mustapuronkatu, Mustapuronkuja, Mustapuronpolku, Mustapurontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mustapuro-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мустапуро tarkoittaa nimeä Mustapuro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mustapha Mustapuro tai Mustikka Mustapuro.

Samankaltaisia nimiä kuin Mustapuro

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mustapuro i Finland. Surname Mustapuro in Finland.

©Tuomas Salste