Mustapuro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mustapuro

Mustapuro on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mustapurojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 17 max

v. 2015 34

v. 2016 35

v. 2017 34

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mustapuro on noin sijalla 15 000.

Mustapuro-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Mustapuro

Mustapuro (paikannimi)Katuosoitteissa

Mustapuro on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 103 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä, kaupunginosa tai kulmakunta; pelto/niitty; talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Mustapuro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mustapuro esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mustapuro, Mustapuronkatu, Mustapuronkuja, Mustapuronpolku, Mustapurontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мустапуро tarkoittaa nimeä Mustapuro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mustapha Mustapuro.

Samankaltaisia nimiä kuin Mustapuro

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Mustapuro, Finland.

©Tuomas Salste