Mustasaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mustasaari

Mustasaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Mustasaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 81

v. 2015 79

v. 2016 79

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mustasaari on noin sijalla 8 000.

Mustasaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Mustasaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mustasaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1920
Lakanneet yritykset
perust. 1957–2003

Sana Mustasaari tai Mustasaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Mustasaari

Mustasaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Mustasaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 313 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kunta, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mustasaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mustasaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Iso Mustasaari, Kuolimo Mustasaari, Mustasaarenkuja, Mustasaarenraitti, Mustasaarentie, Mustasaari, Mustasaarivägen, Onkiveden Mustasaari. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mustasaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мустасаари tarkoittaa nimeä Mustasaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mustasarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mustasaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mustaf Mustasaari tai Mustikka Mustasaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Mustasaari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: mustasaari.com, mustasaari.net, mustasaaret.com, mustasaaret.eu, mustasaaret.fi, mustasaaret.info, mustasaaret.name, mustasaaret.net, mustasaaret.org, mustasaari.eu, mustasaari.fi, mustasaari.info, mustasaari.name, mustasaari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mustasaari i Finland. Surname Mustasaari in Finland.

©Tuomas Salste