Mustasilta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mustasilta

Mustasilta on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Mustasiltojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 99

v. 2015 99

v. 2016 100

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mustasilta on noin sijalla 6 700.

Mustasilta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mustasilta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1980–1983

Sana Mustasilta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Mustasilta

Mustasilta (paikannimi)Katuosoitteissa

Mustasilta on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mustasilta jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mustasilta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mustasillantie, Mustasiltavägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mustasilta-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мустасильта tarkoittaa nimeä Mustasilta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mustaf Mustasilta tai Mustikka Mustasilta.

Samankaltaisia nimiä kuin Mustasilta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mustasilta i Finland. Surname Mustasilta in Finland.

©Tuomas Salste