Mustikkakangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Mustikkakangas

Mustikkakangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Mustikkakankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 27 max

v. 2015 26

v. 2016 26

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Mustikkakangas on noin sijalla 18 000.

Mustikkakangas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Mustikkakangas on melko pitkä nimi.

Mustikkakangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Mustikkakangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Mustikkakangas

Mustikkakangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Mustikkakangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 47 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Mustikkakangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Mustikkakangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Mustikkakankaantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Mustikkakangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мустиккакангас tarkoittaa nimeä Mustikkakangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mustickacangas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Mustikkakangas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Mustikka Mustikkakangas tai Mustaf Mustikkakangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Mustikkakangas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Mustikkakangas i Finland. Surname Mustikkakangas in Finland.

©Tuomas Salste