Muuriaisniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Muuriaisniemi

Muuriaisniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Muuriaisniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 106 max

v. 2014 89

v. 2015 90

v. 2016 89

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Muuriaisniemi on noin sijalla 7 300.

Muuriaisniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Muuriaisniemi on melko pitkä nimi.

Muuriaisniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Muuriaisniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1982–2003

Sana Muuriaisniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Muuriaisniemi

Muuriaisniemi (paikannimi)

Muuriaisniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Muuriaisniemi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Muuriaisniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мууриайсниеми ("Muuriaisnijemi") tarkoittaa nimeä Muuriaisniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Muriaisniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Muuriaisniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Muusa Muuriaisniemi tai Muuse Muuriaisniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Muuriaisniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: muuriaisniemet.com, muuriaisniemet.eu, muuriaisniemet.fi, muuriaisniemet.info, muuriaisniemet.name, muuriaisniemet.net, muuriaisniemet.org, muuriaisniemi.com, muuriaisniemi.eu, muuriaisniemi.fi, muuriaisniemi.info, muuriaisniemi.name, muuriaisniemi.net, muuriaisniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Muuriaisniemi i Finland. Surname Muuriaisniemi in Finland.

©Tuomas Salste