Muurikainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Muurikainen

Muurikainen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Muurikaisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 54 max

v. 2014 110

v. 2015 110

v. 2016 110

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Muurikainen on noin sijalla 6 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Muurikainen on melko pitkä nimi.

Muurikainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Muurikainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989

Sana Muurikainen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Muurikainen

Muurikainen (paikannimi)Katuosoitteissa

Muurikainen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Muurikainen jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Muurikainen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Muurikaisentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Muurikainen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Муурикайнен tarkoittaa nimeä Muurikainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Muricain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Muurikainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Muusa Muurikainen tai Muuse Muurikainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Muurikainen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: muurikainen.fi, muurikainen.net, muurikainen.com, muurikainen.eu, muurikainen.info, muurikainen.name, muurikainen.org, muurikaiset.com, muurikaiset.eu, muurikaiset.fi, muurikaiset.info, muurikaiset.name, muurikaiset.net, muurikaiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Muurikainen i Finland. Surname Muurikainen in Finland.

©Tuomas Salste