Myllypakka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Myllypakka

Myllypakka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Myllypakka-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 29 max

v. 2015 20

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Lukumäärä 2015 sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1963–1964

Sana Myllypakka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Myllypakka

Myllypakka (paikannimi)Katuosoitteissa

Myllypakka on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 10 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Myllypakka jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Myllypakka esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Myllypakantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Myllypakka-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мюллюпакка ("Mjulljupakka") tarkoittaa nimeä Myllypakka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mÿllÿpacka on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Myllypakka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Myllypakka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Myllypakka i Finland. Surname Myllypakka in Finland.

©Tuomas Salste