Myllyperkiö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Myllyperkiö

Myllyperkiö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Myllyperkiöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 72

v. 2015 72

v. 2016 73

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Myllyperkiö on noin sijalla 8 500.

Myllyperkiö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Myllyperkiö on melko pitkä nimi.

Myllyperkiö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Myllyperkiö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Myllyperkiö

Myllyperkiö (paikannimi)

Myllyperkiö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on pelto/niitty.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Myllyperkiö jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Myllyperkiö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Мюллюперкиё ("Mjulljuperkijo") tarkoittaa nimeä Myllyperkiö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Mÿllÿpergiö on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Myllyperkiö olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Myllyperkio tai Myllyperkioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Myllyperkiö

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Myllyperkiö i Finland. Surname Myllyperkiö in Finland.

©Tuomas Salste