Nättilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nättilä

Nättilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Nättilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 66 max

v. 2014 63

v. 2015 62

v. 2016 63

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nättilä on noin sijalla 9 500.

Nättilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nättilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nättilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994

Sana Nättilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Nättilä

Nättilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Nättilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 40 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nättilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Nättilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nättiläntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Nättilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Няттиля ("Njattilja") tarkoittaa nimeä Nättilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Nattila tai Naettilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Nättilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nattila.com, nattila.eu, nattila.fi, nattila.info, nattila.name, nattila.net, nattila.org, nattilat.com, nattilat.eu, nattilat.fi, nattilat.info, nattilat.name, nattilat.net, nattilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nättilä i Finland. Surname Nättilä in Finland.

©Tuomas Salste