Nahkiaisoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Nahkiaisoja

Nahkiaisoja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Nahkiaisojien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 107 max

v. 2014 90

v. 2015 88

v. 2016 88

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Nahkiaisoja on noin sijalla 7 400.

Nahkiaisoja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Nahkiaisoja on melko pitkä nimi.

Nahkiaisoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Nahkiaisoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Nahkiaisoja

Nahkiaisoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Nahkiaisoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Nahkiaisoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Nahkiaisoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nahkiaisojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Nahkiaisoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Nahkiaisojat ulkomailla

Ruotsissa Nahkiaisoja oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Нахкиайсоя tarkoittaa nimeä Nahkiaisoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nachkiaisoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Nahkiaisoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Nahid Nahkiaisoja tai Nahuel Nahkiaisoja.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nahkiaisoja.com, nahkiaisoja.eu, nahkiaisoja.fi, nahkiaisoja.info, nahkiaisoja.name, nahkiaisoja.net, nahkiaisoja.org, nahkiaisojat.com, nahkiaisojat.eu, nahkiaisojat.fi, nahkiaisojat.info, nahkiaisojat.name, nahkiaisojat.net, nahkiaisojat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Nahkiaisoja i Finland. Surname Nahkiaisoja in Finland.

©Tuomas Salste