Näreaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Näreaho

Näreaho on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Näreahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 114

v. 2015 116

v. 2016 115

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Näreaho on noin sijalla 6 000.

Näreaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Näreaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1967–1998

Sana Näreaho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Näreaho

Näreaho (paikannimi)Katuosoitteissa

Näreaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Näreaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Näreaho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Näreahontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Näreaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Näreahot ulkomailla

Ruotsissa Näreaho oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Няреахо ("Njareaho") tarkoittaa nimeä Näreaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Nereahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Näreaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Nareaho tai Naereaho, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Näreaho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: nareaho.com, nareaho.eu, nareaho.fi, nareaho.info, nareaho.name, nareaho.net, nareaho.org, nareahot.com, nareahot.eu, nareahot.fi, nareahot.info, nareahot.name, nareahot.net, nareahot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Näreaho i Finland. Surname Näreaho in Finland.

©Tuomas Salste