Naula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Naula

Naula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Naula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 46

v. 2016 46

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Naula on noin sijalla 12 000.

Naula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Naula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Naula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1938–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1964–1990

Sana Naula, Naulan tai Naulat esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Naula

Naula (paikannimi)Katuosoitteissa

Naula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Naula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Naula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Naulakatu, Naulakuja, Naulankatu, Naulapolku, Naulatie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Naula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Naulat ulkomailla

Ruotsissa Naula oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 753 henkeä, joiden sukunimi oli NAULA.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 303 henkeä, joiden sukunimi oli NAULA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Наула tarkoittaa nimeä Naula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Naula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Naula i Finland. Surname Naula in Finland.

©Tuomas Salste