Neulaniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Neulaniemi

Neulaniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Neulaniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 55

v. 2015 54

v. 2016 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Neulaniemi on noin sijalla 10 000.

Neulaniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Neulaniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Neulaniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Neulaniemi tai Neulaniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Neulaniemi

Neulaniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Neulaniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 29 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Neulaniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Neulaniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Neulaniemen Emäntä, Neulaniemen Halkosaari, Neulaniemen Kaatio, Neulaniemen Kaunissaari, Neulaniemen Maikonsaari, Neulaniemen Palosaari, Neulaniemenraitti, Neulaniementie, Neulaniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Neulaniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Неуланиеми ("Neulanijemi") tarkoittaa nimeä Neulaniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Neulaniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Neulaniemi i Finland. Surname Neulaniemi in Finland.

©Tuomas Salste